Wat ga je doen?

Als CNC draaier/verspaningstechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het verspaningsproces op de Hembrug harddraaimachines. Dit doe je aan de hand van klantspecifieke producteisen. Je ontwikkelt met ondersteuning van anderen applicatie toepassingen. Je geeft, veelal op locatie, programmeer en verspaningstraining aan klanten voor nieuw geleverde machines. Daarnaast verzorg je de interne afname van onze machines en waar nodig bewerk je werkstukken voor onze eigen productie. Ook voer je metingen uit op gedraaide werkstukken. Naast je dagelijkse contact met collega’s heb je ook veel contact met de afdeling verkoop, de kwaliteitsdienst en natuurlijk de klant.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde MTS opleiding Werktuigbouw (bij voorkeur de LIS) en enige jaren relevante werkervaring. Je hebt kennis van CNC verspanings- en meettechniek. Gezien de aard van de functie is het van belang dat je analytisch kunt denken, dat je oplossingsgericht bent en resultaatgericht werkt. Uiteraard is van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. en beheers je de Engelse en Duitse taal. We leveren voornamelijk aan buitenlandse bedrijven, dus is het van belang dat je bereid bent om te reizen.

Wat hebben wij te bieden?

Je maakt deel uit van een kwaliteitsbewust team binnen een solide groeiend en innovatief bedrijf.
Je werkt in een schone omgeving aan de nauwkeurigste harddraai machines in de wereld, die een unieke reputatie genieten.
Leuke collega’s, die met elkaar iets willen presteren.
Een informele werksfeer.
Aandacht voor scholing, opleiding en ontwikkelmogelijkheden.
En uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar Hembrug B.V. t.a.v. Robert Nefkens, Postbus 6014, 2001 HA Haarlem of naar nefkens@hembrug.com .
Tel: +31 (0) 23 5124 900

aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Start typing and press Enter to search