Datum: 19  oktober 2018
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Plaats: Hendrik Figeeweg 1a+b, 2031 BJ in Haarlem

Op vrijdag 19 oktober organiseert Hembrug Machine Tools in samenwerking met het Mikrocentrum een open dag voor Nederlandse en Belgische relaties. Hembrug bouwt, ontwikkelt en verkoopt wereldwijd de nauwkeurigste machines op het gebied van (hard)draaien en harddraai/slijpcombinaties.

Wat u kunt verwachten tijdens uw bezoek
-Verschillende verspaningsdemonstraties op het gebied van harddraaien en diamantdraaien.
-Introductie van de nieuwe, volledig oliegelagerde MikroTurnGrind 1000, ultra precies harddraaien en fijn slijpen in één machine.
-Een unieke kijk in de keuken van Hembrug: hoe de nauwkeurigste draaimachines ter wereld worden ontwikkeld en gebouwd.
-En presentaties op het gebied van (hard)draaien en de ontwikkelingen binnen dit vakgebied door Hembrug en toeleveranciers.
Te weten:
 Hembrug Machine Tools: hoe ultra precies (hard)draaien cyclustijden verkort en processtappen vermindert. De ontwikkelingen binnen dit vakgebied.
 Precision Technolgies GoldAU: gecombineerde bewerkingstechnologieën, zoals harddraaien+superfinishen, voor de producten van morgen.
 Sumitomo Electric GmbH: De importantie van gereedschapskeuze bij veeleisende en µm-nauwkeurige (hard)draaibewerkingen. Dit ontwikkelingen binnen dit vakgebied.

Meldt u zich vandaag nog snel en gemakkelijk aan via onderstaande link. Voor vragen kunt u contact opnemen met Omar Geluk op 023-5124920 of geluk@hembrug.com

AANMELDEN

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search