Functie: Electrical Engineer

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je bijdragen aan de bouw van hightech machines? Ben jij een zelfstandige en een besluitvaardige doorzetter? Ontwerp jij het elektrotechnische hart van de machines én weet je daarbij de juiste hardware te specificeren? Dan is dit wellicht een perfecte match, want wij zijn per direct op zoek naar een Elektrical Engineer.

Als Electrical Engineer ontwerp je zelfstandig de elektrische schema’s aan de hand van de daarbij behorende richtlijnen. Je selecteert de juiste componenten en stelt elektrische stuklijsten op die nodig zijn voor de projecten. Binnen de rol van Electrical Engineer inventariseer je de impact van klantspecifieke wensen aangaande de elektrische installatie. Je ontwerpt de standaard machines en ook de specials, waar je op maat de oplossingen gaat bedenken. Uiteraard doe je dit niet alleen. Je werkt nauw samen met een team van interne specialisten op het gebied van software, mechanische engineering, kastenbouw, verspaning en met externe partijen zoals leveranciers van componenten en besturingssystemen.

Concreet

• Specificeer je de machinebesturing (hardware);
• Ontwerp je de elektrische schema’s en maak je stuklijsten voor de benodigde componenten;
• Heb je regelmatig contact met toeleveranciers en mechanische engineering.
• Leiding nemen in het opzetten van elektrisch gerelateerde werkstructuren.

Bedrijf
Hembrug Machine Tools is dé specialist in het ontwikkelen, produceren van draai- en hybride machines. Van hydrostatisch gelagerde ultra precieze hard draaimachines tot hybride machines met harddraai- en fijn slijpmogelijkheden. Hembrug staat bekend om haar productinnovaties en oplossingen en is voortdurend op zoek naar de grenzen van het verspaningsproces. Zo is de unieke, wereldwijde positie uitgebouwd.

Dit kan natuurlijk niet zomaar iedereen, heb jij:

• Een HBO denk- en werkniveau (elektro- of besturingstechniek is een pré);
• Goede contactuele eigenschappen en zet je deze in om te schakelen met de vele (buitenlandse) toeleveranciers en klanten;
• Kennis van de software E-plan Electric P8;
• Goede communicatieve Engelse en Duitse vaardigheden;
• Ervaring op het gebied van kastenbouw? Het is geen harde eis, maar helpt wél om een goede indeling te maken.

Ben jij bekend met het werken in een vergelijkbare omgeving en ben je van nature leergierig? Als Electrical Engineer maak je zelfstandig keuzes en neem je verantwoordelijkheid vanuit jouw kennis en ervaring. Ook weet je wanneer je een collega specialist moet inschakelen.

Naast deze mooie baan bieden we je ook nog het volgende:

• Een dienstverband voor 12 maanden met vervolgens vast dienstverband;
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen en een winstdelingsregeling;
• Een uitdagende functie binnen een solide groeiend en innovatief bedrijf met een unieke reputatie;
• Werken met kwalitatief hoogstaande producten in een schone omgeving;
• Een leuk team dat samen wil presteren, binnen een informele werksfeer;
• Sinds september 2019 is Hembrug onderdeel van de Baskische Danobat-groep, een innovatieve coöperatie, hiermee geniet je van de voordelen van een grotere internationale organisatie.

Word je enthousiast en herken jij jezelf in het profiel? Neem direct contact op of stuur een korte motivatie + je cv naar jeroen@YOUMANworks.nl. Je hoort snel van hem, beloofd!

Geinteresseerd?

Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar Hembrug B.V. t.a.v. Robert Nefkens naar nefkens@hembrug.com . Tel: +31 (0) 23 5124 900
De werving & selectie wordt uit handen genomen door YOUMANworks, door te solliciteren gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens delen met YOUMANworks.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Start typing and press Enter to search