Ben jij op zoek naar een vaste baan, een lange termijn perspectief en een nieuwe uitdaging? Dan leren wij jou graag kennen! Wij hebben een vacature voor:
Monteur Machinebouw

Functieprofiel
Je monteert diverse modules van de machine of een complete machine op basis van tekeningen, werkinstructies en training. Door middel van geometrische metingen test en corrigeer je diverse delen van de machine.
Na een gedegen inwerkperiode verricht je het werk zelfstandig. Incidenteel kan het voorkomen dat je service verricht bij klanten, meestal is dat in het buitenland.

Profiel van de geschikte kandidaat
Wij zoeken een zelfstandige en nauwkeurige werker met oog voor kwaliteit, die een MTS denk- en werkniveau heeft (fijnmechanisch of Wtb).
Je bent leergierig en daarom bereid tot het volgen van cursussen, indien nodig ook buiten de normale werktijden.

Wat hebben wij te bieden
Je maakt deel uit van een kwaliteitsbewust team binnen een solide groeiend, innovatief bedrijf.
Je werkt in een schone omgeving aan high tech machines.
De Hembrug machines zijn kwalitatief hoogstaande producten, met een unieke reputatie in de wereld.
Leuke collega’s, die met elkaar iets willen presteren.
Een informele werksfeer.
Aandacht voor scholing, opleiding en ontwikkelmogelijkheden.
En uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar hr@hembrug.com

Over Hembrug
Hembrug Machine Tools, gevestigd in Haarlem, heeft vanaf 1679 een lange traditie in het ontwerpen en bouwen van machines. Vandaag de dag is Hembrug dé specialist in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van hydrostatisch gelagerde, ultra precieze harddraaimachines en hybride machines met harddraai- en fijnslijpmogelijkheden. Deze machines worden wereldwijd geleverd aan gerenommeerde bedrijven in o.a. de lagerindustrie, de machinebouw en gereedschaps- en vormenbouw. Hembrug staat bekend om productinnovaties en oplossingen en is voortdurend op zoek naar de grenzen van het verspaningsproces. Zo is inmiddels een unieke, wereldwijde positie uitgebouwd.

Sinds 2019 maakt Hembrug onderdeel uit van Danobat, een innovatieve Baskische coöperatie. Danobat maakt met diverse, in omvang vergelijkbare business units, ook hoog nauwkeurige verspaningsmachines. Met behoud van identiteit en zelfstandigheid geniet Hembrug nu ook de voordelen van een grotere organisatie.

Klik op de link hieronder om de vacature als .pdf te downloaden:
monteur-machinebouw-07_2022

Start typing and press Enter to search