In verband met pensionering van het huidige afdelingshoofd, zijn wij op zoek naar een:

Productie Manager

Je werkzaamheden
Als Productie Manager geef je leiding aan de afdeling Productie waar zo’n 30 goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen werkzaam zijn. Bij de productie vindt naast montage ook fijn-verspaning en elektromontage en elektro engineering plaats. Je draagt mede zorg voor een efficiënte samenwerking tussen de afdeling Productie en de andere afdelingen binnen Hembrug. Daarnaast bent je lid van het Management Team, waarin je samen met verkoop, engineering en de directeur de strategie van het bedrijf vormgeeft en uitvoert.
Binnen deze functie bent je verantwoordelijk voor het realiseren van de tijdige en efficiënte productie van kwalitatief hoogwaardige machines, welke grotendeels modulair opgebouwd worden volgens klantspecificatie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en de uitvoering van een jaarplan voor de afdeling Productie. Hierin worden doelstellingen gesteld op het gebied van doorlooptijdverkorting, efficiency, kwaliteit en personeelsontwikkeling. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor de realisatie van dit plan en de daarbij behorende investeringen.
Je neemt initiatieven voor het doorvoeren van verbeteringen in de productie.

Profiel van de geschikte kandidaat
Je beschikt over een afgeronde technische HBO opleiding. Affiniteit met mechatronica en fijnmechanica, bijvoorbeeld als LIS- instrumentmaker, zou goed van pas komen. Je bent je er van bewust wat er voor nodig is om de zeer nauwkeurige machines te bouwen.
Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een productieomgeving als leidinggevende en aantoonbare ervaring met het implementeren van organisatieverbeteringen.
Je toont initiatief, bent resultaatgericht en communicatief sterk.
Naast Nederlands beheers je ook de Engelse taal.

Wat wij bieden
Je maakt deel uit van een kwaliteitsbewust team binnen een solide groeiend, innovatief bedrijf.
Je werkt in een schone omgeving aan hightech machines.
De Hembrugmachines zijn kwalitatief hoogstaande producten, met een unieke reputatie in de wereld.
Leuke collega’s, die met elkaar iets willen presteren.
Een informele werksfeer.
Aandacht voor scholing, opleiding en ontwikkelmogelijkheden.
En uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals winstdeling en 38 vakantiedagen).

Over Hembrug Machine Tools
Hembrug Machine Tools, gevestigd in Haarlem, heeft vanaf 1679 een lange traditie in het ontwerpen en bouwen van machines. Vandaag de dag is Hembrug dé specialist in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van hydrostatisch gelagerde, ultra precieze harddraaimachines en hybride machines met harddraai- en fijnslijpmogelijkheden. Deze machines worden wereldwijd geleverd aan gerenommeerde bedrijven in o.a. de lagerindustrie, de machinebouw en gereedschaps- en vormenbouw. Hembrug staat bekend om productinnovaties en oplossingen en is voortdurend op zoek naar de grenzen van het verspaningsproces. Zo is inmiddels een unieke, wereldwijde positie uitgebouwd.

Sinds 2019 maakt Hembrug onderdeel uit van Danobat, een innovatieve Baskische coöperatie. Danobat maakt met diverse, in omvang vergelijkbare business units, ook hoog nauwkeurige verspaningsmachines. Met behoud van identiteit en zelfstandigheid geniet Hembrug nu ook de voordelen van een grotere organisatie.

Geïnteresseerd? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar hr@hembrug.com
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Download de vacature als .pdf
vacature-productie-manager

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search